UK
NL
PL
Clean Clothes

Schone Kleren Kampagne


Ben je een aanstormend fashion professional en volg je een opleiding in het modeonderwijs? Sluit je dan aan bij Fair Fashion. Samen met studenten en docenten in het modeonderwijs wil Fair Fashion ervoor zorgen dat de kledingindustrie eerlijker wordt. Dit doen we door workshops en events te organiseren, onze website up-to-date te houden en (les)materiaal te verspreiden. Studenten van nu zijn de beslissers van de toekomst.

 

De toeleveringsketen van de kledingindustrie is lang en ingewikkeld. Elke beslissing die genomen wordt heeft invloed op vele mensen verspreid over de wereld. Ontwerpers, inkopers en managers hebben de kans om een positieve impact te hebben op het leven van de mensen die kleding naaien.

 

Fair Fashion geeft je graag de handvatten om mee te werken voor een eerlijke kledingindustrie. Upgrade your ethical fashion skills!

 

Je kunt je opgeven voor onze mailinglijst door een e-mail te sturen naar geertjan @ fairfashion.org of geef je op via onze website www.fairfashion.org. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe materialen, nieuws en events.

 

Fair Fashion is een project van de Schone Kleren Campagne. De Schone Kleren Campagne is opgericht om ervoor te zorgen dat er alleen nog maar kleding wordt verkocht die onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. Samen kunnen we die verandering voor elkaar krijgen. De Schone Kleren Campagne is onderdeel van de internationale Clean Clothes Campaign, die actief is in 12 Europese landen en samenwerkt met meer dan 250 organisaties wereldwijd. Ga ook voor goed goed!

"Corporate Social Responsibility - fashion, manipulation or strategy?" – Conference in Poland

Polish Humanitarian Organization (within “Fashioning an ethical industry” project) and Faculty of Economic Sciences and Management, Nicolas Copernicus University in Torun, informs about an interdisciplinary academic conference "Corporate Social Responsibility - fashion, manipulation or strategy?" which will be held on 10-12 December 2009 in Torun.

International Conference "Fast Forward"

From 2nd to 3rd March 2010 the International Conference about "Social Responsibility in the Garmentindustry" will take place in London!!